Φέρνοντας τις Γειτονιές Κοντά - Η Tέχνη στη Γειτονιά






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: 
Πρόγραμμα «Φέρνοντας τις Γειτονιές Κοντά - Η Τέχνη στη Γειτονιά»

Το ΕΔΔΕΚ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Χανίων, τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του νομού, το ΔΗΠΕΘΕΚ και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, θέτουν σε εφαρμογή το ετήσιο Πρόγραμμα Κοινοτικής Ενδυνάμωσης-Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Θεάτρου στην Κοινότητα «Φέρνοντας τις Γειτονιές Κοντά - Η Tέχνη στη Γειτονιά».

Το Πρόγραμμα αποβλέπει στην ‘Τέχνη της Γειτνίασης-Δικτύωσης δρώντων πολιτών και ανθρώπινων οραμάτων στον καιρό της κρίσης στην πόλη μας. Η διαδικασία Εμψύχωσης της Γειτονιάς, με τρόπο ώστε να οδηγηθεί στη δημιουργία παραστατικού γεγονότος έκαστη, θα αφορά στη συγκρότηση Ομάδων Δράσης Γειτονιάς που θα στελεχωθούν από πολίτες με εμπειρία στη δυναμική της Ομάδας (εκπαιδευτικούς και πολιτισμικούς εμψυχωτές, μέλη ομάδων κι οργανώσεων κλπ).

Λεπτομέρειες στο www.cretaadulteduc.gr και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/jvlc4Tg03yoEb6Bk1 ή στη Γραμματεία του ΕΔΕΕΚ: info@cretaadulteduc.gr Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.

Έναρξη Προγράμματος Δευτέρα 31/10/2016, στις 18.00-21.00, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.